Projectnaam: Brafoer – Beverwijk

ADEK heeft meegewerkt aan de realisatie van dit prachtige pand aan de stationvijver in Beverwijk. ADEK heeft de technische uitwerking gedaan van de staalconstructie, de betonvloeren de kozijnaansluitingen en de vele detailleringen. ontworpen projekt door “Architect Arend Groenewegen” verder technisch mogen uitwerken. Uitgewerkt zijn , de staal constructie , de beton vloeren, kozijn aansluitingen en alle knoop punten ( details ! )

De gevels bestaan uit gestukadoorde gevelafwerkingen en latten structuurwanden. De kozijnen zijn van aluminium. Het grote terras is deels boven de vijver gerealiseerd. Een mooie op het zuiden gesitueerde plek voor gezellig ontspanning. In het Grandcafé heeft men zicht op de ‘dakhoed’ die iets uitsteekt door het dak. On veel licht en sfeer te creëren is deze ‘dakhoed’ rondom voorzien van glas.

Op dit historische stukje Beverwijk, met tal van rijk omgeven bekende en historische bouwwerken is Brafoer een “eye catcher” waar het heerlijk vertoeven is.

ADEK is er trots op aan dit project te hebben meegewerkt Het pand is ontworpen door architect Arend Groenewegen en gebouwd door Bouwbedrijf Groen