Projectnaam: Vergroten woning door woonkeuken en garage verlenging Heemskerk

Van deze mooie twee onder een kap woning is de keuken vergroot. De bestaande keuken was gesitueerd achter de garage. De keuken was functioneel naar klein. Een deel van de garage is opgeofferd om de keuken te vergroten. Ter compensatie van de bergruimte is de garage naar voren getrokken richting de straat. Zo ontstond er een mooie ruime woonkeuken, bijkeuken en een nieuwe berging.

Let op het mooi ingewerkte glasdak. De kozijnen in de gevel (HBI) zijn qua locatie veranderd en vergroot zo is in de  keuken veel lichtinval gecreëerd.Ook is een raam-deur-kozijn (HBI) onder de veranda geplaatst. Zo is een beschutte toegang naarde veranda ontstaan. De vloer is voorzien van vloerverwarming en de plafonds zijn gestuct en voorzien van fraaie spots.