ADEK adviseert over de te gebruiken materialen, zoals bijvoorbeeld gevelstenen, dakpannen, kozijnen, keuken- en badkamerindelingen tegelwerk, stucwerk schilderwerk en vloerbekleding. Maar ook over de indeling van uw pand, de verblijfsgebieden en de  verkeersroutes. Voor elk project van groot tot klein staat ADEK voor gegevens overdracht door vakkundige besteks- werk- of detailtekeningen. ADEK werkt voor particuliere opdrachtgevers, architecten, woningbouwverenigingen, aannemers, makelaars en constructeurs. Tijdens de uitvoering van het bouwplan kan ADEK u ontzorgen door de bouwbegeleiding op te pakken.

ONTMOET ARJAN DEKKER

Directeur – Adek

Arjan Dekker
Directeur

Met de start van mijn eigen bouwkundig tekenburo ADEK in oktober 2001 heb ik mijn droom waar gemaakt en van mijn hobby daadwerkelijk mijn beroep gemaakt. Voor en tijdens mijn studie heb ik in de bouw veel praktijkervaring opgedaan. 

Tijdens en na mijn stage was ik werkzaam op een klein architectenbureau waar ik mijn ‘hobby’ (het bouwkundig tekenen) volledig in de vingers heb gekregen. In deze periode heb ik ook mijn aannemerspapieren gehaald. Om alle kneepjes van het mooie bouwen onder de knie te krijgen heb ik bij een aantal grote aannemersbedrijven gewerkt, als werkvoorbereider en calculator. In deze periode heb ik samen met de projectleider diverse projecten in nieuwbouw en renovatie gerealiseerd. En veel geleerd op het gebied van calculatie, werkvoorbereiding- en bouworganisatie.

Kennis over bouwmaterialen heb ik opgedaan bij Bouwcenter Filippo. Hier heb ik veel geleerd over de verschillende bouwmaterialen en de toepassingen en het geven van goede adviezen over het gebruik van de diverse materialen in de praktijk.

Het ontstaan van ‘ADEK’

Met al mijn ervaringen en kennis wilde ik iets doen. De wensen van de klant vertalen in goed en vakkundig tekenwerk. U als opdrachtgever zit in een oogopslag uw wensen verwerkt in overzichtelijk tekenwerk. Dit is niet alleen prettig voor u als klant maar ook voor de constructeur, de werkvoorbereider, de gemeente en natuurlijk ook de aannemer die het plan daadwerkelijk realiseert.